Oberta la matrícula per a les escoles esportives de Xàbia

31 ago 2015

La regidoria d'esports de Xàbia informa que ja s'ha obert el període d'inscripcions per a les més de 30 activitats esportives que s'ofereixen en el municipi entre les escoles esportives municipals i les conveniades amb els clubs esportius locals.
El regidor d'esports, Vicent Colomer, ha detallat que les escoles municipals (que tenen una taxa anual de 70 euros i inclouen l’equipació) abasten disciplines com futbol sala, bàdminton, multiesport, natació, pádel, patinatge, psicomotricitat, tennis de taula, rugbi i jocs tradicionals. Cadascuna de les modalitats té un mínim d'edat, sent la psicomotricitat la que admet als més xicotets (nascuts en 2013). Per a informar-se dels horaris i el lloc dels entrenaments així com inscriure's, els interessats han de passar-se pel Palau Municipal d’Esports o cridar al 965792000.
En el butlletí d'inscripcions que es podrà trobar en els col·legis quan comence el curs i en les diferents seus esportives de Xàbia, s'inclou també la informació de les escoles que ofereixen els clubs del municipi: atletisme, bàsquet, ciclisme, BTT, escacs, esquaix, futbol, gimnàstica rítmica i artística, handbol, hoquei patins, karate, judo, muntanyisme, pádel, pilota valenciana, piragüisme, surf, paddel surf o boddyboard, tennis, tir amb arc, vela o voleibol. Aquestes activitats que s'imparteixen a través de convenis tenen diferents preus marcats pels clubs organitzadors.