L'Ajuntament de Xàbia descentralitza l'atenció ciutadana amb els regidors de barri

28 ago 2015 Els edils obrin bústies virtuals per a facilitar el contacte amb els veïns

L'Ajuntament de Xàbia ha incorporat com una de les novetats d'aquesta legislatura la creació de les regidories de barri, una fórmula per a descentralitzar l'administració i convertir-la en més àgil i pròxima. A cada regidor se li ha assignat una zona del municipi, la qual cosa li permetrà tenir una perspectiva global i coneixement exhaustiu de les seues fortaleses i problemàtiques. També, tenir sempre la mateixa persona de contacte, afavorirà una relació més fluïda amb les associacions i el veinat, atenent de manera directa i eficaç les seues necessitats.
En total són cinc les àrees que comptaran amb un delegat o delegada: la regidora de Turisme i Patrimoni, Pilar Zamora, atendrà els temes relacionats amb l'Arenal; el regidor de Protecció Civil i Mobilitat Urbana, José Luis Luengo, s'ocuparà de Thiviers; la regidora d'Educació i Participació, Montse Villaverde, del Freginal; l'edil de Contractació, Marta Bañuls, de Duanes; i la regidora de Medi ambient i Relacions amb els Residents, Doris Courcelles, de les urbanitzacions.
Per a facilitar el contacte amb els ciutadans, tots els regidors disposen d'un correu electrònic o bústia virtual al que els veïns i veïnes poden fer arribar qualsevol inquietud, queixa o suggeriment relacionat amb les seues àrees. A més els regidors marcaran un calendari de cites per a atendre personalment a totes les persones interessades.
De moment, la primera a arrancar aquesta forma de gestió de proximitat ha sigut la delegada de Duanes, Marta Bañuls, qui en els primers dies ja ha rebut nombroses peticions d'informació per part dels residents.
Els correus de contacte són:
Pilar Zamora / pilar.zamora@ajxabia.org

Montse Villaverde / montse.villaverde@ajxabia.org

Doris Courcelles / doris.courcelles@ajxabia.org

Marta Bañuls / marta.banuls@ajxabia.org

José Luis Luengo / jose.luis.luengo@ajxabia.org