Xàbia prorroga el servei de bany adaptat en l'Arenal

27 ago 2015

El departament municipal de Platges ha decidit prorrogar fins al 15 de setembre el servei de bany adaptat que es presta de forma gratuïta en la platja de l'Arenal. Segons ha explicat l'edil Doris Courcelles, la previsió de bon temps i el bon acolliment d'aquest servei d'assistència a les persones amb mobilitat reduïda que volen gaudir del mar fan que el Consistori amplie un any més el període inicial contractat, que estava previst finalitzara el 30 d'agost.
El punt de bany adaptat, situat en l'extrem sud de la platja, està dotat amb tres cadires amfíbies ateses per dos socorristes formats en primers auxilis avançats, socorrisme aquàtic i formació bàsica en intervenció social. També tenen el suport de voluntaris de Creu Roja.
Els interessats a gaudir d'aquest suport poden sol·licitar-ho per telèfon en la seu local de Creu Roja (965791961) i seran arreplegats en els seus propis habitatges pels voluntaris amb un vehicle adaptat, els portaran a la platja a gaudir d'un bany i després els tornaran a acompanyar a casa.
L'any passat, es van beneficiar d'aquest servei un total de 88 usuaris, dels que un 25% són veïns de Xàbia i el 75% visitants, i va haver-hi més de 400 assistències.