Xàbia registrarà talls de tràfic aquest diumenge pel pas de la Volta

25 ago 2015

La Policia Local de Xàbia informa que aquest diumenge, 30 d'agost, s'han programat talls de tràfic a causa del pas de La Volta ciclista a Espanya.
Està previst que els ciclistes entren al municipi entre les 16’30 i les 17’30 hores des de la carretera nacional i passen per l'Avinguda Palmela, carretera del Pla (on hi ha una meta volant), carrer La Haya , rotonda del camí Cabanes i per la Travessia Cansalades es dirigisquen a Poble Nou de Benitatxell, on finalitza l'etapa en l'alt del Puig Llorença. Tot l'itinerari quedarà tancat al tràfic a partir de les 16 hores.
Des de la Policia demanen col·laboració ciutadana i recorden les vies alternatives per a circular des del poble a Duanes i l'Arenal, com Juan Carlos I i Muntanyar, o des de les urbanitzacions a l'Arenal per Ultramar.
Així mateix recomanen als turistes que tinguen previst eixir de Xàbia per a tornar a la seua casa després de les vacances que planifiquen la ruta per a abans o després del pas de la tornada ciclista. Quant als aficionats que vulguen veure el pas dels ciclistes, s'aconsella que acudisquen a peu i amb suficient temps d'antelació

La Policia de Xàbia ha preparat un operatiu especial per a garantir la seguretat en aquest gran esdeveniment esportiu en el qual participaran 17 agents i tindran la col·laboració de Protecció Civil i del Club Ciclista de Xàbia.