Aquest dijous, última shopping night de l'estiu en el Centre Històric de Xàbia

18 ago 2015 La cita comercial coincideix amb el “Open Estudis”, un esdeveniment cultural en el qual hi haurà exposicions en el carrer i els artistes obriran els seus tallers

Xàbia té aquest dijous 20 d'agost una doble cita amb el comerç i amb la cultura. La data triada pel comerç del Centre Històric per a l'última shopping night de l'estiu és també la d'inici del “Open Estudis”, un esdeveniment cultural que durant quatre dies impregnarà d'art el municipi, amb exposicions temporals en el carrer i l'obertura dels tallers de diferents artistes plàstics que treballen a Xàbia.
Aquesta activitat, impulsada pel Generador Cultural, abasta galeries de pintura, tallers de ceràmica, escultura i d'artistes visuals com Carlos Mati, Lola de Frutos, Toni Marí, Francesc Marzal, Manuel G. de la Cruz, Oscar Bento, Susana de la Plana, Marc Meyer i Salvador Navarro Pastor.
També tindran un horari especial les galeries d'art com a Set Espai d’Art, Artefactus, Isabel Bilbao, El Podenco Arts&Crafts o The Sea Urchins Container i en el carrer Major número 30 hi haurà un “Pop Up”, una exposició emergent i efímera amb obres de Mari Marí, María José Cholbi, Anna Perles i Mónica Marceta.
Al costat d'aquesta oferta a nivell privat, està la gran exposició de Manuel Jorge que es pot trobar en les sales municipals, per la qual cosa Xàbia serà fins a dilluns que ve 24 tot un circuit artístic.
I per als quals són més de compres i oci, el dijous la shopping night en el Centre Històric torna a donar l'oportunitat de gaudir una tarde nit amb comerços oberts i amb ofertes, tapes en els locals hostalers i animació de carrer. Hi haurà música en directe, xaranga itinerant i una activitat dedicada a les mascotes organitzada per la protectora Rama en la placeta del Convent.