Xàbia autoritza a Iberdrola a escometre unes obres d'emergència per a acabar amb les sobrecàrregues elèctriques en el port

12 ago 2015

L'Ajuntament de Xàbia ha autoritzat a l'empresa elèctrica Iberdrola la realització d'unes obres d'emergència en la zona del port per a solucionar els problemes de sobrecàrrega en la xarxa que s'estan registrant aquest estiu. Tal com ha explicat el regidor d'Escena Urbana, Paco Torres, l'empresa els ha transmès els greus problemes que estan patint en les últimes setmanes en aquest sector del municipi, la qual cosa fins i tot ha provocat corts de llum puntuals. La situació fa témer que puguen repetir-se si no se soluciona l'entroncament de dos dels ramals de la xarxa de forma urgent.
És per açò que el Consistori ha accedit al fet que s'emprenguen aquests treballs en el mes d'agost. Segons ha indicat Torres, l'obra és en la confluència dels carrers Churruca i La Caleta, i afecta a un tram de vorera, per la qual cosa no afectarà al tràfic. S'estima que estiga acabada en menys d'una setmana.
Des de l'Ajuntament es demana disculpes als ciutadans per les molèsties que puguen originar aquestes obres.