Marató de donacions de sang en les festes del Loreto de Xàbia

04 ago 2015 La jornada extraordinària serà el proper dimecres 19 d'agost

La comissió de festes Mare de Déu del Loreto inclou un any més dins de la seua programació festiva una jornada extraordinària per a recol·lectar sang: la marató de donacions de sang en memòria de Dionís Henarejos. Es tracta d'una activitat solidària en la qual la comissió posa molta il·lusió i per açò, espera la màxima participació. Avui la regidora de Sanitat, Pepa Gisbert i el president de la comissió festera, Juan José García, han presentat el cartell anunciador d'aquesta acció, que compta amb l'impuls del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i el suport de Creu Roja.
La marató de donacions serà el dimecres 19 d'agost, de 9’30 a 14 hores i de 17’30 a 20’45 hores en el local de la comissió en el carrer Sever Ochoa. Els participants seran obsequiats amb una samarreta del donant fins a esgotar existències.
Amb aquesta activitat la comissió del Loreto col·labora en la sensibilització de la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, i ajuda a captar nous donants i recol·lectar un important nombre de donacions per a nodrir el banc de sang.