La regidora de Duanes es posa a la disposició dels veïns

29 jul 2015

La regidora delegada del barri de Duanes, Marta Bañuls, informa a tots els ciutadans que poden enviar-li les seues propostes i sol·licituds al correu marta.banuls@ajxabia.org. La regidora començarà en unes setmanes a fixar un calendari de cites periòdiques en la Biblioteca de Duanes per a atendre personalment als veïns que ho sol·liciten, per la qual cosa els interessats també poden demanar cita via mail, i ja a l'octubre preveu convocar una reunió específica para al sector de l'hostaleria per a tractar les seues necessitats.
Bañuls indica que, de moment, els veïns li han transmès algunes queixes relacionades amb xicotets detalls urbanístics i de serveis, com a voreres, arbrat, aparcament o enllumenat. “Totes viables i de sentit comú”, ha valorat.
En aquest sentit, la regidora avança que abans de que acabe l'any se solucionaran les deficiències que va traure a la llum una auditoria elèctrica realitzada recentment i també es canviaran totes les lluminàries del passeig de la Grava per altres de led, més respectuoses amb l'entorn. També està previst una vegada passe la temporada estival podar els arbres de Jaume I i solucionar el drenatge del barranc de la Cuesta de San Antonio.
També hi ha altres sol·licituds que s'han pogut solucionar de forma immediata, com la creació d'una nova zona d'aparcaments per a motocicletes.
Bañuls és una de les regidores de barri, una de les noves apostes del govern local per a aquesta legislatura com a fórmula per a acostar-se als veïns, aconseguir una comunicació més directa i fluïda a l'hora de detectar necessitats o problemes i al mateix temps, tractar d'implicar-los en les decisions o debats que afecten als seus barris.
Altres sectors amb regidor propi són el Freginal, que la seua titular és Montse Villaverde, Thiviers, amb José Luis Luengo al capdavant i l'Arenal, responsabilitat de Pilar Zamora. Pròximament s'informarà de com contactar amb aquests edils.