El comerç del Centre Històric de Xàbia presenta la seua revista Town

29 jul 2015

L'associació de comerciants del Centre Històric de Xàbia ha editat un nou nombre de la seua revista gratuïta “Town”, una publicació que ix al carrer aprofitant l'estiu, l'època en la que el municipi rep a gran nombre de turistes, per a promocionar el potencial comercial de les seues tendes.
En la presentació van estar els regidors de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, i de Cultura, Quico Moragues, així com la presidenta de l'associació, Elena Roig Cardona, i els professionals en disseny, fotografia i estilismes que han confeccionat la revista, un producte 100% local. Town es pot trobar en moltes de les tendes del poble així com en edificis públics com l'oficina de Turisme. Entre els continguts, a més de propostes de moda, s'inclou una ruta comercial que detalla el que es pot trobar en els diferents establiments del Centre Històric i el Mercat Municipal i una altra baix el títol “bon profit” que detalla les especialitats dels molts bars, cafeteries i tavernes que hi ha en la zona.
Aquest segon numero també inclou una entrevista al tennista David Ferrer, ambaixador per tot el món de Xàbia, una pàgina patrocinada per Gastroxàbia amb tot el producte gastronòmic autòcton i reportatges sobre els recursos patrimonials del municipi o les danses populars.