Serveis Socials de Xàbia ofereix tallers gratuïts per a millorar l'autoestima i saber enfrontar problemes

28 jul 2015 Les sessions començaran al setembre però la inscripció està ja oberta

El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia ha programat dos tallers per a treballar interiorment i desenvolupar les habilitats per a afrontar qualsevol conflicte personal o econòmic.
Tots dos compten amb la subvenció de la Diputació d'Alacant, per la qual cosa tenen caràcter gratuït, i estaran impartits per la psicòloga María Grimalt.
El primer dels cursos, titulat “Creixement personal per a homes i dones de Xàbia: Un projecte de canvi d'actituds per a avançar”, començarà el 4 de setembre i s'organitzarà en classes setmanals, de 19 a 21 hores, fins a desembre. Totes les persones interessades poden enviar ja un correu electrònic a la professional responsable mariagrimalt@gmail.com i així la psicòloga els passarà informació per a anar preparant-se per a aquest projecte i les inclourà en un grup per a mantenir-les informades. Els interessats que no tinguen correu poden telefonar al 626 66 99 87.
El segon taller, “Autoestima i habilitats socials per a dones de Xàbia” s'enfocarà a treballar l'autoestima i habilitats socials de les dones que estan travessant problemes. La psicòloga a càrrec assenyala que seran especialment benvingudes les dones que estiguen patint problemes de violència de gènere i necessiten la força i el suport de les altres. Aquest curs s'ha planificat els dimecres al matí (de 10 a 12 hores), des del 9 de setembre al 16 de desembre. Per a més informació poden contactar amb el correu electrònic o el telèfon anteriorment esmentat.