La meitat dels alumnes dels cursos de formació en hostaleria i turisme de Xàbia han trobat ocupació

23 jul 2015

Els regidors de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, i Turisme, Pilar Zamora, van estar ahir en la clausura de la tercera edició del taller de foment de l'ocupació en hostaleria i turisme, una activitat formativa subvencionada per l'Ajuntament de Xàbia enfocada a millorar la capacitació d'aturats interessats a treballar en el sector turístic.
Els alumnes van rebre els seus certificats després d'haver superat les 80 hores de formació teòrica, 20 hores d'anglès i realitzar 120 hores de pràctiques en hotels, restaurants i locals col·laboradors amb la iniciativa.
Segons van indicar des de l'organització, 8 dels 13 alumnes d'aquesta edició estan actualment treballant, alguns d'ells on van realitzar les seues pràctiques. En global de les tres convocatòries, 24 dels 48 participants han trobat ocupació, el que suposa la meditat.
Alguns d'ells van voler ahir van compartir la seua experiència en acte en el qual van estar les coordinadores del curs, Ana Catalá, Arline Francis i Cristina Rodriguez, així com una de les professores d'anglès, Tanya Sedgwick.
Per la seua banda, el regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, va felicitar als assistents per afrontar la desocupació de forma activa, preocupant-se per millorar la seua formació i els va desitjar que els coneixements adquirits els servisquen per a trobar un treball. També la responsable de Turisme, Pilar Zamora, va valorar que la bona formació dels professionals del sector hostaler és essencial per a donar una bona qualitat al turisme en el municipi.