La platja de l'Arenal estrena la setmana vinent la nova temporada de cinema d'estiu

02 jul 2015 Turisme ofereix aquest cicle de cinema gratuït i de caràcter familiar

La regidoria de Turisme de Xàbia ofereix durant aquests mesos d'estiu el “Cinema vora la mar” una apreciada opció d'oci familiar gratuïta que en els últims anys té lloc en la platja de l'Arenal

Les pel·lícules, per a tots els públics i moltes d'elles pensades per al públic infantil, es podran gaudir tots els dimarts a partir de les 22 hores en la mateixa platja gràcies a una pantalla geganta instal·lada en l'arena. Totes les pel·lícules seran en versió en castellà i subtitulades a l'anglès.

La programació comença dimarts que ve 7 de juliol amb la pel·lícula de fantasia “Maléfica” i segueix el 14 de juliol amb el film d'animació “Aviones: equipo de rescate”, el 21 amb “Noche en el museu 3” i el dia 28 amb la comèdia musical “Mamma mia”. Per al mes d'agost s'ha pensat en “Los pingüinos de Madagascar”, “Ocho apellidos vascos”, “Home. Hogar dulce hogar” i “Los guardianes de la galàxia”.

Des del departament que dirigeix Pilar Zamora conviden a tots els veïns i visitants a que gaudisquen d'aquest cicle de cinema a l'aire lliure i vora la brisa del mar com una activitat que es pot compartir en família. Per a assistir al cinema d'estiu solament es necessita una cadira o tovallola per a acomodar-se en l'arena.