Xàbia, seu dels cursos d'estiu de l'escola de negocis de Fundesem

02 jul 2015 Aquesta formació és de caràcter gratuït i ja té oberta la inscripció

Xàbia és un dels municipis elegits per la Fundesem Business School per a acollir la segona edició del seu Campus d'Estiu FBS, un programa de cursos que l'escola alacantina ofereix durant tot el curs acadèmic i que seran impartits per professionals de prestigi en el camp de les diferents àrees de gestió i administració d'empreses, màrqueting, recursos humans, direcció i comunicació. A Xàbia s'han programat per a les vesprades del 7, 9, 14, 16 i 23 de juliol (tots són de 17 a 20 hores) en les dependències del Museu Soler Blasco.

Obrirà el calendari de cursos el titulat “Millorant la presa de decisions en l'empresa”, impartit per Reyes Herce el 7 de juliol. Li segueix “Comunicar amb persuasió” oferit per Manuel Jurado la vesprada del 9 de juliol; “Digitalitzar l'empresa per a optimitzar la gestió empresarial” a càrrec de Enrico Ahrens el 14 de juliol, “Models de negoci en Internet” per César Mariel el 16 de juliol; “Comprendre i interpretar el compte de resultats” a càrrec d'Ignacio Bueria el 21 de juliol i finalment, “Dirigir i motivar l'equip comercial” impartit per Ángel Ortuño el 23 de juliol.

Com ha assenyalat el regidor de Creama, Cesc Camprubí, les inscripcions estan obertes tant en les dependències municipals de Creama Xàbia (en avinguda Trenc d’Alba número 2, com per telèfon ((Tel. 965794266)) o la web de l'escola www.fundesem.es

La inscripció és gratuïta i els cursos estan oberts a tots els interessats, sense requisits com formació prèvia o estar empadronat, fins a esgotar les places disponibles.

Com indiquen des de Fundesem, el seu campus d'estiu va congregar l'any passat a més de dos-cents inscrits en tan sols dos municipis. El seu objectiu és acostar als participants una formació empresarial de qualitat que els permeta introduir-se i aprofundir en un conjunt de temes seleccionats que conformen la gestió d'una mercantil. La metodologia de treball emprada serà la mateixa que segueixen els programes de FBS, el mètode del cas, que consisteix en sessions formatives que es desenvolupen com a reunions empresarials i requereixen per a l'alumne un treball de preparació previ imprescindible.