El parc de Pinosol ja te oberta la nova zona de jocs

17 jun 2015

El parc de Cansalades (conegut popularment com Pinosol) té des d'avui a la disposició de tots els xiquets i xiquetes una nova zona de jocs. L'espai, que ha sigut remodelat seguint les peticions del Consell dels Xiquets, té una gran estructura central amb tobogans i elements per a la diversió i també altres jocs per als més xicotets i bancs per a descansar.

Aquesta vesprada l'Ajuntament ha posat en servei aquest espai després de la millora realitzada en els últims mesos i que ha sigut finançada per la Diputació d'Alacant. Tal com ha explicat l'alcalde, José Chulvi, aquest projecte ha sigut especialment il·lusionant ja que ha sorgit del consell dels Xiquets, l'òrgan de participació que involucra a xavals de tots els col·legis de la vila i que ja ha vist convertir-se en realitat altres peticions com un skate park o camins escolars, un projecte en què es treballa actualment i que facilitarà als xiquets anar al col·legi caminant per itineraris segurs.

Amb aquesta nova zona de jocs el parc Pinosol ofereix una imatge totalment renovada i pren impuls com un dels espais a l'aire lliure preferits per les famílies per a les seues celebracions informals. A més dels jocs i zones de pícnic també disposa d'una zona de barbacoes (la utilització de les quals solament està permesa quan no hi ha risc d'incendis) i un quiosc amb servei de bar.

En l'acte d'obertura han estat els membres del Consell dels Xiquets i regidors dels departaments implicats com a Participació Ciutadana, amb l'anterior responsable Cesc Camprubí i la seua successora Montse Villaverde, i l'edil de parcs i jardins, Doris Courcelles.