L'Ajuntament de Xàbia retira abocaments de jardineria l'entorn del mirador de les Pesqueres

22 may 2015 Serveis ha de contractar una empresa especialitzada en treballs en vertical per a netejar aquest penya-segat

El departament de Medi ambient i Serveis de Xàbia ha contractat una empresa especialitzada en treballs en vertical per a endreçar l'entorn del mirador dels Pesqueres, en la zona del Cap de la Nau. Aquest espai privilegiat en primera línia de costa i sobre penya-segats estava replet de branques seques que particulars poden dels pins per a millorar les seues vistes i restes vegetals procedents de l'abocament d'alguns jardiners poc cívics, expliquen des de l'àrea municipal.
Com a resultat, l'entorn del mirador (un dels pocs punts públics, accessibles fins al mar i lliure d'habitatges en la zona del cap) s'havia deteriorat. És per açò que el Consistori ha hagut de contractar a aquests especialistes en treballs complexos de manteniment per a traure tots els residus a través de tirolines i retirar també les espècies invasores com a pites o iuques.
Des de la regidoria responsable es vol demanar major conscienciació i respecte pels espais públics d'alt valor com és aquesta zona i posen en relleu que l'incivisme d'alguns suposa un cost econòmic per a les arques públiques.