16.272 veïns estan cridats a les urnes aquest diumenge a Xàbia

20 may 2015 Els electors podran triar d’ entre cinc candidatures

El departament d'Estadística de l'Ajuntament de Xàbia informa de les dades oficials del padró electoral vàlid per a les eleccions municipals d'aquest diumenge, a les que es presenten cinc candidatures: Partido Socialista, Compromís per Xàbia, Xàbia Democrática-Ciudadanos por Jávea, Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía i Partido Popular.

Un total de 16.272 veïns tenen dret al vot, dels quals 12.483 són nascuts en territori nacional i altres 3.789 d'origen estranger, majoritàriament procedents d'Europa i en menor proporció dels països extracomunitaris que tenen vigents convenis de reciprocitat.
A pesar que el cens general del municipi ha baixat des de 2011, el nombre d'electors ha crescut lleugerament posat que els últims comicis es va quedar en 15.845 votants. Llavors va exercir el seu dret al vot un 60’8%.
Fins al divendres estarà exposat en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) situada en l'Avinguda Trenc d’Alba número 2 la llista oficial del cens així com la taula corresponent on cadascun ha d'exercir el vot. També el mateix diumenge 24 de maig es podrà consultar aquesta informació en l'oficina de guàrdia de l'Ajuntament, situada en la planta baixa de l'edifici institucional i amb accés per la Plaça de Baix.
En total són 24 les taules distribuïdes pels 11 col·legis electorals del municipi. Els seus membres, estan citats aquesta nit per a la reunió informativa sobre les seues obligacions i funcions.