L'Ajuntament de Xàbia celebra l'última junta de govern de la legislatura

18 may 2015

L'equip de govern de Xàbia (PSPV, Xàbia Democràtica i Ciutadans per Xàbia) ha celebrat aquest matí l'última junta de govern de la legislatura, un òrgan en el qual els tres partits presents en l'executiu han discutit setmanalment els assumptes d'actualitat municipal i autoritzat diferents activitats, contractacions, convenis o llicències de construcció.
Amb aquesta junta d'avui, en la qual s'han tractat 42 assumptes de caràcter administratiu, es dóna per complit el pacte de govern i per conclosa la legislatura, ja que en els pròxims dies totes les delegacions tornen a les mans de l'alcalde, que a partir del dilluns presidirà una Corporació en funcions fins que el 13 de juny prenguen possessió els 21 nous regidors triats en les eleccions municipals.
En total han sigut 205 juntes de govern les realitzades en aquests quatre anys, convertint-se en l'òrgan protagonista d'aquest període de gestió. I és que ha assumit moltes de les atribucions que en anteriors governs es prenien amb resolucions d'alcaldia, aconseguint així que tots els regidors hagen sigut partícips de les decisions, millorar la comunicació interna i una major coordinació entre les regidories.
La Junta de Govern Local es va constituir el 20 de juny de 2011 amb una composició proporcional a la de l'executiu local, estant formada per quatre edils del grup municipal socialista, dos de Xàbia Democràtica i un de Ciudadanos por Jávea.