Serveis Socials obri la convocatòria d'ajudes per als tallers educatius per a xiquets que ofereix Xàbia a l'estiu

14 may 2015 El termini per a sol•licitar la subvenció és del 18 de maig al 5 de juny

La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia informa que la setmana vinent s'obri la convocatòria per a accedir a les subvencions per als tallers infantils d'estiu. Aquests es desenvolupen durant els mesos de juliol i agost creant un espai soci-educatiu i una possibilitat educativa per a aprofitar el temps lliure de manera constructiva. Els tallers estan dirigit a tots els xiquets i xiquetes de Xàbia nascuts entre els anys 2003 i 2011, tots dos inclosos.
Com és habitual des de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Xàbia ofereix un suport econòmic per a sufragar les despeses del cost de la matrícula del taller i que està destinada a les famílies que compleixen uns requisits específics establits per Serveis Socials. Especialment es tindran en compte les circumstàncies justificades d'aquelles famílies amb impossibilitat d'atendre als menors al llarg de les vacances escolars.
El termini per a accedir a la convocatòria serà des de dilluns que ve, 18 de maig, fins al divendres 5 de juny de 2015. Tota la informació i les sol·licituds es poden arreplegar en la segona planta del Centre Social (carrer Rafael Echague), en horari de 9 a 14:00 hores. Posteriorment, les sol·licituds hauran de presentar-se en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (Avinguda Trenc d’Alba número 2) en horari 8:15 a 14:00.