L'avinguda Juan Carlos I romandrà tancada al tràfic des del dilluns per al seu asfaltat

30 abr 2015 L'autobús urbà modifica el seu recorregut durant les obres i creuarà el municipi per l'Avinguda Palmela

El departament municipal d'Obres de l'Ajuntament de Xàbia informa que a partir del pròxim dilluns 4 de maig l'Avinguda Juan Carlos I romandrà temporalment tancada al tràfic a causa dels treballs de fresat, asfaltat del ferm i pintura viària. Una millora que acabarà amb l'actual senyalització en el ferm, que després d'haver patit diferents canvis, no és clara ni útil per als conductors.

Segons indiquen des de la Policia Local, l'accés als residents estarà garantit i depenent l'evolució de l'obra es redirigirà als cotxes per vies alternatives.

Aquests treballs també tindran efectes en el recorregut de l'autobús urbà, que provisionalment canviarà el seu itinerari, pujant des del port a l’Olivera a través de l'Avinguda Palmela, indiquen des de l'àrea de Transport.

S'estima que la durada de l'obra siga d'una setmana i mitjana i des de l'Ajuntament es demana disculpes als residents per les molèsties que puguen originar.

D'altra banda, Obres està acabant les obres de reurbanització en el barri del Freginal, que entre avui i demà tindrà ja tots els seus carrers asfaltats. Solament falta la instal·lació de la senyalizació en vertical que s'instal·larà entre el dilluns i dimarts per a regular el tràfic en aquest barri seguint les directrius sol·licitades per l'associació de veïns del barri.