Tallers infantils, contes i haikus per a celebrar el Dia del Llibre a Xàbia

17 abr 2015 També hi haurà una exposició d'il•lustracions fetes per xiquets i s'obrirà un punt de bookcrosing

La Biblioteca Municipal de Xàbia ha preparat activitats per a tota la setmana que ve amb les quals es commemorarà el Dia Internacional del Llibre. Aquestes començaran el dilluns amb el primer dels tres tallers infantils (per a xiquets de 6 a 8 anys) de caràcter gratuït que s'han previst per a les vesprades; El dilluns serà de marionetes i la inscripció ja està completa, mentre que encara és possible apuntar-se als d'il·lustració (dimarts) i contacontes (dimecres). Els interessats deuen dirigir-se al mostrador de la biblioteca.
També dirigides als més xicotets s'han programat dos contacontes, un el dimecres en la Biblioteca de Duanes i un altre el divendres en la del Centre Històric, tots dos a les 17’30 hores i que narraran les històries d’Andersen. Acompanyant a l'acostament a aquest gran autor, la Biblioteca va demanar als alumnes de segon de primària de tots els col·legis que prepararen dibuixos sobre el seu conte preferit d’Andersen. Ara, aquestes il·lustracions s'exposaran en la planta baixa de la Biblioteca a partir del dimecres a les 17 hores.
Ja dirigit al públic adult, des de l'àrea d'Educació i Cultura de l'Ajuntament s'ha programat com cada any l'obertura d'un punt de bookcrosing (per a alliberar llibres) que estarà des del dijous en el Mercat Municipal. Aqueix mateix dia a la vesprada, en col·laboració amb l'àrea internacional de la Biblioteca, s'oferirà una declamació de poemes que, enguany, es dedica a l'haiku, un estil de poesia japonesa. En aquest sentit, a les 19 hores obrirà l'acte cultural la presentació del llibre sobre haikus de Juan Antonio González
.