La relació entre pares i fills adolescents, a debat en l’Escola de Pares de l'IES Antoni Llidó de Xàbia

10 abr 2015 La psicòloga María León clausura el cicle de conferències aquest dijous 16

L’Escola de Pares de l'IES Antoni Llidó de Xàbia clausura la setmana vinent el seu cicle de conferències amb una xarrada de la psicòloga clínica María León, qui abordarà les relacions entre pares i fills en l'adolescència. La cita és el dijous, 16 d'abril, a les 20 hores en la sala multiusos del centre. L'entrada està oberta a tots els interessats.
León parlarà de qüestions tan importants com la relació dels pares amb el que els passa als seus fills o què es pot fer des del paper de pares per a millorar la relació amb ells o ajudar-los al fet que aprenguen a solucionar per si mateixos els problemes que apareixen en la vida.
L’Escola de Pares del Llidó ha oferit durant aquest curs un total de sis conferències i abastat temàtiques d'actualitat com els trastorns de la conducta alimentària o la prevenció de la violència de gènere en menors, a més d'aspectes més didàctics com les intel·ligències múltiples, el valor educatiu de la música o els deures. Aquest fòrum d'aprenentatge i debat ha comptat amb la col·laboració de la regidoria d'Educació de l’Ajuntament de Xàbia.