El Centre Artístic Musical de Xàbia protagonitza un concert a benefici de Càrites i Creu Roja

10 abr 2015 La banda compartirà escenari amb la nova orquestra de corda en aquest esdeveniment benèfic que obri les festes del Nazareno

El Centre Artístic Musical de Xàbia oferirà dissabte que ve 18 d'abril un concert a benefici de Càrites i Creu Roja Espanyola. L'acte, inclòs dins de la programació de festes del Nazareno com a obertura dels festejos, servirà de presentació per a la nova orquestra de corda del CAM, que compartirà escenari amb la banda.
El concert, previst per a les 22 hores en l'església de Sant Bartolomé, té una entrada-donatiu de 5 euros (també es pot col·laborar amb la fila zero) que es pot comprar de forma anticipada en les seus de Creu Roja, Càrites i les oficines de Turisme del Centre Històric i port.
En el recital es podrà gaudir de la banda de música interpretant peces com la sarsuela “L'últim romàntic”, “Cançons de mare” de Talens o una sonata per a marimba. Quant al debut de l'orquestra de corda serà amb temes com la BSO de Pirates del Carib o el Danzón numero 2 d'Arturo Márquez.