Xàbia supera el 90% d'ocupació hotelera en la campanya de Setmana Santa

08 abr 2015

El departament de Turisme de Xàbia ha avançat un primer balanç de la Setmana Santa i Pasqua, una campanya que tanca amb unes dades en positiu, similars als del passat any. Segons ha indicat el regidor Antonio Miragall, amb les dades que maneja ara com ara el departament municipal s'estima que l'ocupació hotelera ha sigut del 90’13%, xifra igual a la qual passat any i 20 punts per damunt a la del 2013.
Quant a l'ocupació dels càmpings, ha baixat lleugerament respecte a l'any passat, aconseguint un 77% 81% enfront del 78% de 2014.
Miragall ha assenyalat que per a conèixer el principal flanc del turisme a Xàbia, el dels habitatges vacacionals, caldrà esperar encara unes setmanes ja que es calcula sobre la base de dades com la generació de residus o consums de llum i aigua.
No obstant açò, Miragall apunta que la sensació que han transmès al departament des del sector hostaler és que l'afluència ha sigut “molt bona”, tant en les zones de platja, pel bon temps que ha acompanyat la Setmana Santa i perquè tenien tots els serveis llests com en temporada alta; i també en el Centre Històric pel comboi de la fira d'artesania.