Els relats d'Anita Lemmer arribaran als col•legis de Xàbia

07 abr 2015 Donen a la Biblioteca els contes que va escriure una resident luxemburguesa durant la seua estada en la vila

La Biblioteca Municipal de Xàbia ha rebut com a donació un considerable lot del llibre infantil Cuentos e historias de mami de España ”, una recopilació dels contes escrits per la resident luxemburguesa Anita Lemmer.
Aquesta dona, establida a Xàbia i molt integrada en el seu teixit associatiu, va morir fa uns anys deixant arrere un bon nombre d'escrits en forma de cartes en un setmanari, contes o històries en els quals plasmava els seus consells, la seua poesia, sentiments i humor. Llavors el seu marit,
Roberto Vanhollebeke, va decidir editar un llibre dirigit al públic infantil amb onze de les històries d'Anita, contes alegres i tristos en els quals tracta de transmetre els seus valors, la seua tendresa i afecte. Ara Vanhollebeke ha donat diversos exemplars d'aquest llibre a la Biblioteca, que els repartirà entre els col·legis del municipi.
La regidora d'Educació, Empar Bolufer, i la bibliotecària, Catalina Cardona, han agraït avui la donació a este resident.