“La passió de Crist” de Bach protagonitza el concert de Divendres Sant a Xàbia

26 mar 2015 Les entrades per al concert de la Coral Clásica Javiense es poden adquirir en les oficines de Turisme

El concert extraordinari de Divendres Sant s'ha convertit ja en tota una tradició a Xàbia. Després de la processó del Sant Enterrament, l'església de Sant Bertomeu obri les seues portes a la música sacra i enguany la peça no pot ser més idònia. La Coral Clásica Javiense oferirà les àries, cors i corals de la Passió de Crist segons Sant Joan, de Johan Sebastian Bach. Una obra que evoca el sofriment dels últims dies de Jesucrist.
L'agrupació musical ha seleccionat les peces més boniques i amb força de tota l'obra per a reduir la durada del concert a poc més d'una hora.
La Coral Clásica Javiense actuarà al costat de l'Orquestra de la Marina Alta (*OMA) sota la direcció de Francesc Estévez. Explicaran com els seus solistes habituals com la soprano Dolores Lahuerta, la contralto Myriam Arnouk,i el baríton Sebastià Peris, debutant Mario Cerdà com a tenor.
L'hora del concert serà sobre les 22 hores, encara que depèn de la finalització de la processó religiosa. Les entrades es poden comprar de forma anticipada en les oficines de turisme de Xàbia i la mateixa vesprada nit del concert en l'oficina de la plaça de l'Ajuntament.
La regidor de Cultura de Xàbia, Empar Bolufer, ha convidat a tots els afeccionats a gaudir d'aquest emotiu concert i ha felicitat a la Coral Clàssica Javiense pel seu gran nivell musical i pel seu grau d'integració en el municipi.