Xàbia acull la presentació d'un llibre sobre la història nàutica en l'oceà pacífic

25 mar 2015 'Navegantes españoles en el Océano Pacífico’ ‘porta la signatura de l'enginyer Luis Laorden

La Biblioteca Pública de Xàbia presentarà la setmana vinent el llibre d'història nàutica náutica Navegantes españoles en el Océano Pacífico, de l'enginyer Luis Laorden Jiménez, una publicació que acaba de llançar la seua segona edició, corregida i ampliada, i ha rebut el segell de la Marca Espanya.
El llibre ens porta al mar que va descobrir Vasco Núñez de Balboa en 1513 i a les històries dels viatgers espanyols que van solcar les seues aigües des de finals del segle XV fins al final de la guerra amb Estats Units en 1898. La narració ofereix una visió completa de la història, les relacions entre els fets i les seues raons polítiques.
Laorden, enginyer de Camins, Canales i Ports i exprofessor de la Universitat Politècnica de Califòrnia ofereix en aquest volum un document de gran valor històric.
La cita literària és el dimarts, 31 març, a les 19 hores en la seu de la Biblioteca en el carrer Major número 9 i comptarà amb la presència del autor, qui serà presentat per Javier Ortiz de Zúñiga Echeverría, ex ambaixador cap de la delegació de la Unió Europea a Nova Caledònia.