El prestigiós pianista Haochen Zhang actuarà a Xàbia de la mà de l'associació benèfica Todos Juntos Jávea

12 mar 2015 El concert és aquest diumenge, a les 21 hores en l'església de Sant Bertomeu

El jove pianista Haochen Zhang, que està considerat com un dels millors pianistes xinesos del moment, ha inclòs Xàbia en la seua reduïda gira espanyola d'enguany. El músic actua en el municipi aquest diumenge, 15 de març, en un concert organitzat per l'associació benèfica Todos juntos Jávea. El recital serà a les 21 hores en l'església de Sant Bartolomé i l'entrada té un preu de 15 euros que es destinaran a les famílies amb menys recursos de la vila.
Zhang ha preparat per al seu concert de Xàbia peces de Janacek, Schumann i Ginastera. Les entrades es poden reservar en el correu
todosjuntosjavea@gmail.com

El pianista de 24 anys és tot un fenomen en el seu país des que als 5 anys va oferir el seu primer concert en el Xangai Music Hall i va interpretar totes les invencions a dues veus de Bach. Als sis anys va fer el seu debut orquestral i amb 7 anys va guanyar el primer premi en el concurs de piano de Xangai. Als 11 anys va realitzar la seua primera gira i des de llavors són constants els premis en certàmens de joves talents. L'any passat va debutar en el Royal Albert Hall de Londres.