Els alumnes del Conservatori Professional de Xàbia ofereixen un cicle d'audicions

10 mar 2015

El Conservatori Professional de Xàbia ha programat per a aquest mes una sèrie d'audicions dels seus alumnes, que s’allargaran des del dijous 12 al dimecres 18 de març.
El cicle comença amb els estudiants de tots els cursos de cor, que portaran la seua música al Centre de Dia Sor María de Betania aquest dijous a la vesprada. També el dimarts 17 els músics oferiran un concert de guitarra, a les 18 hores en la Casa de Cultura. La resta d'actuacions seran en el saló d'actes del propi conservatori i estaran protagonitzats pels estudiants d'instruments de corda (dia 12 a les 19 hores), percussió (divendres 13 a les 17’30 hores), instruments de vent fusta i trompa (dilluns 16 a les 17’30 hores), vent metall i saxofon (dimarts 17 a les 19 hores), piano (dimecres 18 a les 17’30 hores i conjunts de corda i vent (dimecres 18 a les 19 hores).
Així mateix la programació d'aquest mes organitzada pel Conservatori de Xàbia inclou tres concerts, un d'orquestres que serà el divendres 13 a les 19 hores, i dues de música de cambra programades per al dilluns 16 a les 17’30 hores i el dimarts 17 a les 17’30 hores.
Totes les actuacions musicals són gratuïtes i obertes a qualsevol aficionat a la música. Les audicions són xicotetes actuacions que permeten als estudiants posar en pràctica els seus avanços en la pràctica musical i aprendre a enfrontar-se al públic, per la qual cosa els espectadors trobaran interpretacions de diferent nivell.

 

Curs de trombó i mostra d’instruments

El Conservatori Professional de Xàbia manté durant tot l'any una constant programació d'activitats complementàries. Així, aquest cap de setmana passat han gaudit d'un curs de perfeccionament de trombó organitzat pel professor Vicente Rioja Torres al que van assistir deu alumnes i també a una conferència i demostració d'instruments musicals de vent a càrrec de Bernardo Fabra que va comptar amb gran concurrència de visites.