Protecció Civil revisa els plans d'emergència dels centres educatius de Xàbia

23 feb 2015

L'agrupació de voluntaris Protecció Civil de Xàbia està realitzant una sèrie de visites als centres educatius del municipi amb l'objectiu de revisar els seus plans d'emergències. La iniciativa, proposada pel regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Ortolá, continuarà amb la realització de simulacres en cadascun dels centres per a plasmar totes les instruccions que arrepleguen aquests plans.
Tal com expliquen des de Protecció Civil, la majoria dels edificis educatius públics de Xàbia ja disposen d'un pla d'emergències, per la qual cosa únicament han hagut d'actualitzar-se les dades (nombre d'alumnes, si hi ha hagut alguna reforma i el nom dels professors responsables) perquè seguisquen sent operatius. Mentre, l'en Conservatori Municipal s'ha hagut de començar des de zero i s'ha comptat amb la direcció del centre per a la preparació d'aquest document de seguretat.
L'equip de Protecció Civil que ha assumit aquest treball està compost per voluntaris de nova incorporació i uns altres amb dilatada experiència.