Els xiquets de Xàbia exploraran la cuina japonesa i la tradicional de la mà de Mercatchef Junior

18 feb 2015

El curs de cuina per a xiquets que organitzen la regidoria de Foment Econòmic i el Mercat Municipal de Xàbia segueix en plena expansió. Després de l'èxit del cap de setmana passat, en el qual els xicotets van cuinar un menú especial de Sant Valentín de la mà del xef Pedro Laveda, aquest dissabte serà el cuiner Antonio Rojo (del restaurant Club de Golf) qui els guie per la cuina de mercat i els productes de temporada.
Segons ha explicat el regidor Juan Luis Cardona, ja s'han esgotat totes les places per a aquesta setmana i també la pròxima, en la qual els xiquets descobriran la cuina japonesa amb el xef dels Rems i EstaPatí.
Cardona ha afegit que s'estan arreplegant les inscripcions per a la classe del dissabte 7 de març, que es dedicarà a la cuina tradicional i estarà dirigida per l'associació de Mestresses de casa.
L'edil ha mostrat la seua satisfacció per l'èxit que està collint aquesta iniciativa i la repercussió que ha tingut per al Mercat Municipal, ja que a més dels alumnes del Mercatchef Junior i les seues famílies, són molts els curiosos que cada setmana acudeixen a veure com cuinen els xiquets i a gaudir de les ofertes en el mercat.