Creama Xàbia ofereix un curs de sommelier i enologia en l'hostaleria

16 feb 2015 La formació és gratuïta per als aturats

La regidoria de Foment Econòmic, a través de Creama, ha organitzat un curs de sommelier i enologia dirigida a l'hostaleria que s'impartirà a Xàbia de l'11 de març al 29 d'abril.
L'activitat formativa serà els matins dels dimecres (de 8’30 a 12 hores) en les instal·lacions de l'escola permanent d'adults.
El curs, que té un preu de 50 euros i caràcter gratuït per als aturats, començarà amb una introducció a l'enologia i a l'elaboració del vi negre i rosat. També abordarà les varietats de vinificació, l'equilibri dels vins, la presència de la fusta, la relació del vi amb la salut i la nutrició i els paisatges relacionats amb el sector. Finalment centrarà els seus continguts en les funcions d'un sommelier, els detalls del suro, botella i etiquetatge i el servei específic del vi davant el client. Tal com informen des de la regidoria que dirigeix Juan Luís Cardona hi ha unes 20 places disponibles i els interessats a ampliar informació o inscriure's poden fer-ho ja en el Creama (Avinguda Trenc d’Alba número 2 edifici OAC, telèfon 965794266 o correu electrònic adl-xabia@creama.org).
El curs compta amb la col·laboració de les empreses Subministraments Hosteleros Benissa, Vins i Viandes de Xàbia i Creu Roja Xàbia.