La Granadella Trail es disputa diumenge a Xàbia

06 feb 2015 1.200 atletes s'atreveixen amb aquesta competició

Els aficionats al trail tenen aquest cap de setmana una de les seves cites importants a Xàbia. Arriba la IV edició de la Granadella Trail, una marxa de 21 quilòmetres i 825 metres de desnivell positiu acumulat que transcorre per camins i pistes forestals de l'espectacular paratge de la Granadella. Aquesta mitja marató de muntanya es confirma com una de les que més ganxo tenen entre els aficionats i prova d'això és que fa setmanes que es van esgotar les 1.200 places disponibles com a límit.
Com a novetat, aquest any l'organització (a càrrec de la secció de muntanya del Club Llebeig) han incorporat una modalitat per equips. La Granadella Trail també inclou una marxa senderista no competitiva amb un circuit de 14 quilòmetres.
La sortida dels competidors serà a partir de les 8'30 hores (per equips), a les 9'30 per a la secció individual i a les 9'45 hores per als caminants.
Perquè tot discorrega sense problemes, el Club d'Atletisme Llebeig compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Xàbia, la Policia Local i diferents entitats com la Creu Roja, Protecció Civil i altres clubs com el Centre Excursionista, Xabia Bikers i l'Agrupació Fotogràfica.