L'Escola de Pares de l'IES Antoni Llidó analitza el valor educatiu de la formació musical

05 feb 2015 Abordaran la relació de la música en el rendiment escolar de la mà del director de l'orquestra filharmònica de la Universitat de

L'Escola de Pares de l'Institut Antoni Llidó de Xàbia té dimecres una nova cita, que es dedicarà a l'anàlisi al valor educatiu extra que suposa la formació musical. Per respondre a preguntes com si la música millora el rendiment escolar o si compaginar el conservatori amb la formació primària o secundària és beneficiós per a l'estudiant comptaran amb Hilari Garcia Gázquez, director de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.
El músic valencià compta amb l'experiència d'haver compaginat els seus estudis de viola i piano amb els de Filologia, carrera en què es va llicenciar amb el premi extraordinari.

La conferència serà el dimecres, 11 de febrer, a les 20 hores a la sala d'usos múltiples del centre i com sempre està oberta a tots els interessats, independentment que siguen de l'associació de pares. A la xerrada també es parlarà d'aspectes relacionats amb la música, com la seva vinculació amb les matemàtiques o si la seva pràctica modifica les estructures cerebrals.
Aquesta és la quarta xerrada d'aquest curs que ofereix l'Escola de Pares de l'IES Antoni Llidó. L'última va analitzar els trastorns en l'alimentació com l'anorèxia i la bulímia de la mà del professor Luis Rojo, doctor en medicina, catedràtic de Psiquiatria a la Universitat de València i cap de la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària a l'hospital La Fe i va comptar amb un nodrit públic.