Desfilades i balls per a celebrar els carnestoltes a Xàbia

03 feb 2015 La festa serà el proper dissabte 14 de febrer i hi haurà premi per a les millors disfresses

La regidoria de Festes de Xàbia, en col·laboració amb la comissió de Fogueres, ha organitzat la tradicional festa per a celebrar els carnestoltes, que enguany seran el dissabte 14 de febrer.
El programa comença amb les activitats preparades per als xiquets. A les 17 hores hi haurà una desfilada de disfresses des de la placeta del Convent que acabarà en la plaça de la Constitució on s'ha previst una festa pirata. A la nit pren el relleu la festa pensada per als adults, amb una cercavila de disfresses des de la placeta del Convent que recorrerà les rondes del Centre Històric fins a la plaça de la Constitució. Allí hi haurà una actuació de l'orquestra La Viva, es lliuraran els premis del concurs de disfresses i tancarà la vetlada una discomòbil amb els DJs Toni Bup, Pablo Gisbert i José David.
La inscripció per al concurs es realitzarà fins a les 22’30 hores en el mateix lloc d'on ix la desfilada. Hi haurà un premi de 150 euros per al millor grup, 100 per a la parella i 50 per a la disfressa individual.