El pla d'asfaltat de Xàbia i la reurbanització del carrer Vicenza començaran la setmana vinent

02 feb 2015 Amjasa substitueix trams de canonades en algunes dels carrers que seran pavimentades

El regidor d'Obres de Xàbia, Paco Torres, ha informat que la setmana vinent començaran dues importants obres públiques que van ser adjudicades durant el mes de desembre i que avui han acabat la seua tramitació amb l'aprovació dels plans de seguretat i salut. Una d'elles és la reurbanització del carrer Vicenza, un vial que s'obrirà fins al Primer Muntanyar, la qual cosa implica l'enderrocament de Vila Sarita, una antiga casa en estat d'abandó que va ser adquirida pel Consistori.
L'altre pla que arrancarà la setmana vinent és el que permetrà asfaltar entre 15 i 20.000 metres lineals de carrers que abastaran diferents urbanitzacions i vies importants com l'Avinguda Juan Carlos I.
Prèviament a la pavimentació, l'empresa municipal d'aigües, Amjasa, està realitzant obres menors per a substituir enganxes o petits trams de canonades en carrers que van a ser asfaltades per a així minimitzar problemes en el futur, ha afegit l'alcalde i responsable d'Aigües, José Chulvi. Per exemple, en la zona del Montgó hi ha en marxa un total de 20 actuacions, que estan sent assumides per les empreses de Xàbia que s'han donat d'alta en el Registre d'empreses Proveïdores d’Amjasa.
Un altre projecte abordat avui en la junta de govern d'avui és el de reparació del pont de Triana. S'ha autoritzat el projecte bàsic per a substituir la infraestructura per una altra nova que de majors garanties de seguretat, un avantprojecte que es remetrà al departament ministerial de Costas perquè incorpore els seus informes previs a la redacció del projecte d'execució.