Xàbia entra en l'última etapa per a engegar l'administració electrònica

27 ene 2015 Els treballadors municipals reben la formació per a utilitzar aquest sistema que permetrà fer molts dels tràmits des de casa

L'Ajuntament de Xàbia segueix avançant en el procés per a la implantació de l'administració electrònica, un sistema que permetrà als ciutadans fer molts dels tràmits de forma virtual. Segons ha avançat el regidor de Noves Tecnologies, Cesc Camprubí, aquests dies s'està realitzant la formació necessària a tots els treballadors municipals perquè es familiaritzen amb els programes i s'estima que a la fi de març podria estar ja en marxa per al seu ús general.
Camprubí ha destacat la importància d'aquesta modernització de l'administració local, per la comoditat que suposarà als ciutadans poder complir amb tràmits com registrar documents o consultar des de casa els expedients que els afecten. També suposarà com una millora en l'eficiència del treball intern del Consistori i en la relació amb altres Administracions Públiques i organismes, ja que passarà a estar tot informatitzat.
L'alcalde, José Chulvi, ha afegit que amb la implantació de l'administració electrònica es fa un pas més a facilitar la participació ciutadana i la comunicació amb els veïns, ja siga per a la presentació de documents o la realització de tràmits, com per a la realització de consultes.