La regidoria d'Agricultura programa cursos d'horticultura, poda de cítrics i manipulador de plaguicides

26 ene 2015 La inscripció pot formalitzar-se en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà

La regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Xàbia, dirigida per Juan Luís Cardona, pren el guant de les peticions traslladades pel Consell Agrari i ha programat diversos cursos de formació per al primer semestre de l'any.
Segons ha explicat el regidor, es començarà per dos cursos de manipulació de plaguicides, un de nivell bàsic i un altre per a personal ja qualificat. Després es farà un altre taller per a la renovació de carnets i finalment un sobre poda de cítrics i un monogràfic sobre horticultura, aquests dos últims de caràcter gratuït. Entre tots hi ha 270 places disponibles i per a ampliar informació i inscriure's, els interessats poden passar per les oficines tant d'Agricultura com del Creama en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), en l'Avinguda Trenc d’Alba número 2.
Cardona ha recordat que l'any passat ja es van programar dos cursos sobre plaguicides amb 153 places, una formació en la qual el seu departament va invertir 8.720 euros. Per a enguany s'ha reservat un pressupost similar, ja que la formació és gratuïta o estarà subvencionada.