Wintersun s'estrena el dilluns a Xàbia

22 ene 2015 El primer capítol d'aquesta sèrie ambientada en la Marina Alta es podrà veure en la Casa de Cultura a les 19 hores

La Casa de Cultura de Xàbia acull el dilluns, 26 de gener, l'estrena del primer capítol de Wintersun, una webserie gravada íntegrament en la Marina Alta i que porta el segell del director de la coneguda serie “L'Alqueria Blanca”.
En Wintersun es podran veure molts dels paisatges de Xàbia, ja que un dels seus propòsits és promocionar l'immens atractiu natural de la comarca com a destinació turística d'alt nivell i per a tots els mesos de l'any.
La sèrie la produeix Sol d'Hivern Produccions, una empresa audiovisual amb seu a Xàbia que explica en la seua trajectòria amb diversos treballs publicitaris, documentals i de promoció turística. Wintersun ha comptat amb el suport econòmic de l'Ajuntament de Xàbia i de l'empresa d'Aigües Municipals Amjasa, entre altres col·laboradors del sector públic i privat.
Explica la història de Jane, una londinenca carregada de prejudicis sobre la costa mediterrània la vida de la qual canvia en haver de viatjar a l'interior rural de la comarca de la Marina Alta a la lectura del testament de la seua tia Susan. A Jane no li interessa gens ni mica ni la zona ni la casa, així que tracta de vendre-la i allunyar-se com més prompte millor d'allí, però no solament no pot fer-ho, sinó que per culpa del viatge perd el seu treball a Londres.
Aïllada en la Marina Alta, coneixerà a un grup de personatges (Sento, Reme, el Roig, el Mestre, Cathy...) que formen part del passat de la seua tia i que, a poc a poc, es convertiran en una part essencial de la seua vida. A més descobrirà que la seua tia Susan no és exactament qui deia ser i que Wintersun alberga un gran secret.
La primera temporada consta de 5 episodis d'una durada mitjana de 20 minuts. S'emetran en el portal www.soldeinvierno.net a partir del dia 26 de gener.