El xef Pedro Laveda serà el professor d'aquesta setmana en el Mercatxef de Xàbia

22 ene 2015 Aquesta activitat per a xiquets aconsegueix els seus primers sponsors i té ja les places ocupades fins a febrer

La nova activitat per a xiquets interessats en el món de la cuina que organitzen el Mercat Municipal i la regidoria de Foment Econòmic està resultant tot un èxit d'acceptació. Després del debut del passat dissabte del primer grup d'alumnes baix la batuta del cuiner Tomás Franco, aquesta setmana pren el relleu com a professor el xef Pedro Laveda, que estarà recolzat pel seu fill Oscar per a organitzar als xiquets en dos equips, amb el que l'activitat serà molt més dinàmica i pràctica.
Els petits cuiners faran la compra en els llocs del Mercat i després elaboraran un menú complet que podran degustar al costat de les seues famílies.
Com ha assenyalat el regidor Juan Luis Cardona, Mercatxef ha tingut un gran èxit d'acolliment, la qual cosa es demostra en tenir a completes les pròximes dues setmanes i quasi la primera de febrer. També perquè el Mercat ha començat a trobar el suport de més sponsors, com Subministraments Hotelers Benissa o Supermercat Puga, que se sumen a l'ajuda de l'Associació de Restauradors de Xàbia (ARX), Xàbia Events, Oxefruit i Xàbia Històrica.
Cardona ha destacat la il·lusió posada en aquesta activitat, que a més d'iniciar als xiquets en el món de la cuina els ajuda a conèixer el producte local i a apreciar el treball dels seus familiars per a preparar-los cada dia el menjar i sopar.
La inscripció per a les pròximes classes pot realitzar-se en l'àrea de Foment Econòmic de l'Ajuntament (Avinguda Trenc d’Alba número 2 o en el telèfon 965794266).