Xàbia s'alia amb els empresaris turístics per a oferir escapades de cap de setmana temàtiques des de menys de 60 euros

21 ene 2015 Les ofertes de fora de temporada inclouen dues nits d'hotel, un menjar o sopar i una activitat relacionada amb la cultura, gastronomia o el turisme actiu

El regidor de Turisme de Xàbia, Antonio Miragall, ha presentat avui la campanya de desestacionalització vacacional que protagonitzarà la promoció del municipi en les fires del sector com de la setmana vinent a Madrid. El regidor ha avançat les claus d'aquest projecte, en el qual s'ha involucrat al sector empresarial del municipi, per a per primera vegada “no vendre solament imatge, sinó contingut i serveis concrets al turista”.
La campanya “Xàbia; memòria del Mediterrani” qualla després de molt treball per a implicar als hotels, restaurants, al propi Ajuntament i a moltes de les empreses que es dediquen a l'oci, especialment a les activitats nàutiques.
Baix el slogan “Et mereixes més que unes vacances a l'estiu” aquesta oferta set paquets de finalització de setmana per a fora de temporada alta amb dues nits d'hotel amb desdejuni, un menjar o sopar en un dels 15 restaurants col·laboradors i una activitat temàtica que dóna títol a l'escapada: cultural i oci (rutes teatralitzades o històriques), gastronòmica (ruta gastronòmica) i de turisme actiu (senderisme pel Cap Prim). Tot a partir de 55 euros per persona, un preu que oscil·la depenent de l'hotel triat.
A més, els fullets publicitaris inclouen altres serveis o activitats interessants que fer en la vila i que tindran tarifes especials per als quals gaudisquen d'aquestes escapades, des del lloguer d'un cotxe en els aeroports a sorteigs de compres regal. Un altre ganxo és que les escapades s'han fet coincidir amb esdeveniments com el festival Xàbia Folk o les jornades gastronòmiques Xàbia al Plat.
Aquestes ofertes es comercialitzaran en les dues agències de viatge de Xàbia (I Love Viatges i Jambo Travel) i tindran un suport específic amb tota la informació i dates en la web
www.memoriadelmediteraneo.com que s'activarà la setmana vinent.
Per a difondre aquesta campanya, s'ha preparat un pla de mitjans amb tres empreses locals (Sol de Invierno, La Banyera i Salabre Comunicació) que signen la imatge, vídeos promocionals i difusió en xarxes socials. Com ha explicat el portaveu de l'equip creatiu, Josep Vicent Miralles, tot el treball gira entorn de vendre la identitat pròpia de Xàbia, els seus valors de sempre i de fugir dels tòpics per a destacar la seua essència com a factor diferenciador.
El regidor ha mostrat la seua gran satisfacció per haver aconseguit implicar a l'empresa privada en la promoció local per a aquesta interessant campanya, que es presentarà en Fitur la setmana vinent. Miragall ha explicat que el municipi tindrà un mostrador atès per un informador turístic local dins del stand de la Comunitat Valenciana i que, a més de la presentació de “Xàbia; memòria del Mediterrani” (prevista per al dijous 29 a les 11’30 hores) també participarà en la presentació de la sèrie Wintersun i en una reunió amb l'Oficina Espanyola de Turisme (OET) a Roma.
Xàbia també estarà present en la Dive Travel Xou, una fira específica de submarinisme a Madrid, a la qual assistirà abrigallada per sis clubs de busseig que vendran allí les seues activitats. El calendari de fires anual es completa amb l'assistència a Utrech (Holanda), Brussel·les (Bèlgica), París (França) i la fira de Tot Sants de Cocentaina.