El Mercat Municipal de Xàbia té disponible un lloc de venda

21 ene 2015 Els interessats poden informar-se en les oficines del Afic-Creama

L'Ajuntament de Xàbia informa a tots els interessats que està disponible una parada de venda al detall del Mercat Municipal. Es tracta del mostrador nombre 4, que disposa d'11'07 m2, i pròximament eixirà a licitació per un cànon mínim d'1.855,96 euros, millorable a l'alça. Aquest pagament es desemborsarà d'una sola vegada abans de l'inici de l'activitat (després s'haurà de pagar la taxa per la utilització del lloc del Mercat Municipal de Proveïments).
Una vegada es publique en el Butlletí Oficial de la Província, s'obrirà el termini per a licitar per ella; un període que es perllongarà durant 15 dies. Els interessats podran presentar les seues proposicions de 8’15 a 14’30 hores en el Registre General de l'Ajuntament, situat en l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), en l'Avinguda Trenc d’Alba, número 2. No obstant açò, els interessats ja poden informara en les oficines de la AFIC-CREAMA, en el mateix edifici OAC o en el telèfon 965794266.
Des del departament de Foment Econòmic, dirigit per Juan Luis Cardona, indiquen que no té cap activitat preferent per a aquests llocs sinó que s'estudiaran totes les propostes que arriben. En la valoració per a adjudicar es tindrà en compte l'oferta econòmica (45 punts), estar en situació de desocupació (15 punts), diversificació de l'activitat a exercir (25 punts), dotació de mobiliari i materials a la parada que suposen la realització d'inversions per import superior a 3.000 euros (5 punts), i altres millores com el servei de repartiment a domicili (5 punts) o pagament amb targeta (5 punts).