Xàbia recupera el Bogamarí Rock per a recolzar als grups de música amb joves del municipi

14 ene 2015 Joventut programa quatre dissabtes de concerts i “clínics” amb professionals del sector

El departament de Joventut de Xàbia ha presentat avui el cicle de concerts Bogamarí Rock, una marca ja amb història, que ara es reconverteix en una nova proposta musical per a recolzar als grups i bandes amb músics joves del municipi.
Aquest projecte, ha explicat la regidora de Joventut, Tere Bisquert, aposta per la gent jove, pel seu talent i pretén ser una espenta al desplegament d'aquests grups, en la seua majoria molt nous. Els concerts seran en acústic i en la sala d'actes de la Casa de Cultura que compta amb un aforament de 100 persones; un espai, ha considerat Bisquert, idoni perquè els grups puguen connectar amb el públic i sentir-se còmodes i abrigallats.
Així mateix, les actuacions estaran complementades per “clínics”, una espècie de masterclass amb professionals del sector que explicaran la seua experiència, donaran consells tècnics i parlaran una mica de la història dels instruments claus del rock. En aquest vessant, el Bogamarí Rock compta amb el suport del professor de música, Joan Bou, qui amb el seu estudi d'enregistrament Sonabé Músic també els ajudarà a gravar una maqueta amb la qual promocionar-se i donar-se a conèixer.
L'edil de Joventut espera que aquest projecte siga il·lusionant per als joves, tant per als quals estan començant en el món de la música com para els que acudisquen als concerts (que seran gratuïts) o vulguen puguen descobrir del rock de la mà dels convidats.
El cicle comença aquest dissabte amb el concert de The Kingsbee (Sergio Cañadas, Cristina, Jhonatan i Adrià Ribes). A les 17 hores serà la masterclas del bateria Paco Cherro (Guaranà), oberta a tots els interessats, i a les 20 hores el concert.
Bogamarí Rock segueix el 28 de febrer amb Donant la nota (Sergi Gisbert, Javi Miragall, Martí Buigues, Àlex Moragues, Vicente Ahuír i Francesc Tent), un dia en el qual el clínic serà de la mà del pianista Enrique Pedrón, que parlarà del piano en el rock i de les sessions d'enregistrament. El programa segueix el 28 de març amb el grup Inmensus (Anna, Miguel, Pau, Oscar, Luis i Juan) i la masterclas de la cantant Patricia Medina, qui parlarà de tècniques vocals, animació i posicionament dins d'una banda
L'últim concert, el 18 d'abril, serà a càrrec de Tremp (Paco Sirerol, Alex Feliu, Jaume Mulet i Juan Vicente Soler) i la classe la signatura Raúl Ramínez, qui aprofundirà en la guitarra, la seua història i estils.
Tots els concerts seran a les 20 hores i amb entrada gratuïta. Els que vulguen reservar seient tant per a les actuacions com per als clínics poden passar-se per Monjove o enviar un mail a info@sonabemusic.es