Obres reprèn la reurbanització de l'avinguda Jaume I de Xàbia

12 ene 2015 Comencen els treballs per a habilitar l'interior del nou ajuntament

L'Ajuntament de Xàbia ha reprès les obres de reurbanització en l'avinguda Jaume I, en Duanes del Mar. Es tracta de la segona fase en l'execució d'aquest projecte, pressupostat en 110.000 euros, i que donarà més amplitud a les voreres, renovarà l'enllumenat amb fanals de leed i reorganitzarà l'aparcament.
Avui l'alcalde, José Chulvi, i el regidor d'Obres, Paco Torres, han visitat aquesta zona en obres i supervisat els treballs previs que estan realitzant, com les necessàries per a millorar la xarxa d'aigua potable que està realitzant Amjasa i la tala dels arbres ornamentals (jacarandes) que es retiraran a petició dels veïns. Mentre duren els treballs, el tràfic d'eixida del port serà únicament per Crist del Mar.
D'altra banda, els responsables municipals han visitat també les obres d'adequació interior de l'edifici municipal del Portal del Clot. Es tracta d'uns treballs per a instal·lar les xarxes de servei i adequació les instal·lacions per als nous usos que se'ls donarà. Entre ells, hi haurà un espai destinat a arxiu administratiu, la reguarda de la Policia Local, i les oficines d'Urbanisme, Obres i Creama.
Aquesta obra, amb un cost de més de dos milions d'euros i un termini d'execució de cinc mesos, es finançarà amb un préstec de l’ ICO que es va sol·licitar la passada legislatura específicament per a aquest projecte. S'estima que l'edifici estiga acabat entre abril i maig.