Xàbia proposa als joves començar l'any aprenent danse street

07 ene 2015 Aquest dissabte hi haurà una exhibició d'aquest ball lliure dedicada a Michael Jackson

El departament de Joventut de Xàbia ha preparat una variada programació per a l'inici d'any que abasta ball, música, esport i cultura.
La primera cita és aquest dissabte, 10 de gener, amb un taller gratuït de dance street. La classe està oberta a tots els interessats i serà de 16’30 a 19’30 hores en la seu de Monjove, en la Casa de Cultura. A continuació, els professors protagonitzaran una exhibició d'aquest ball d'estil lliure, amb molta improvisació i que aprofita l'escenari com a part de l'escenografia. Els professors inspiraran la seua actuació com un tribut a Michael Jackson.
L'entrada a aquest espectacle és lliure i gratuïta però les places són limitades pel que s'aconsella reservar seient com més prompte millor en el departament de Joventut.
La programació d'hivern segueix dissabte que ve 17 de gener amb el concert de The Kingsbee, un grup local que donarà la seua particular versió de temes dels Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers o Black Sabath, d'entre altres. El conjunt format per Sergio Cañadas (guitarra), Cristina (veu), Jhonantan (baix) i Adriá Ribes (bateria) tindrà com artista convidat a Paco Cherro i començarà la seua actuació a les 20 hores. L'entrada també és gratuïta i s'aconsella reservar seient amb antelació
Dins de les activitats impulsades per Monjove, ja al febrer s'ha programat un taller de pilates per a adolescents que s'impartirà les vesprades de dimarts i dijous de 18 a 19 hores. El curs durarà fins a abril i està dirigit a joves d'entre 12 i 25 anys. El seu preu és de 18 euros i les inscripcions han de realitzar-se en la Casa de Cultura. I per a tancar el trimestre es proposa un taller per a aprendre a dibuixar còmics dirigit a majors de 12 anys. El preu és de 12 euros i les classes seran els dijous de 18’30 a 22 hores dels mesos de febrer i març.