Els Reis Mags d'Orient visitaran un any més Xàbia

29 dic 2014 Els patges arreplegaran les cartes el divendres i dissabte en el Mercat i la parròquia del Loreto

Els Reis Mags d'Orient faran parada un any més a Xàbia. Com és el seu costum, arribaran en els seus vaixells i acompanyats del seu sèquit la vesprada del dilluns 5 de gener fins al port pesquer. L'arribada està prevista per a les 17 hores i, abans del repartiment de regals per les cases de la vila, Melcior, Gaspar i Baltasar participaran en les cavalcades que involucren a centenars de persones i que amb gran il·lusió estan preparant les comissions festives del Loreto i Fogueres, la junta festera de Moros i Cristians i els cinquens del 2015.
L'alcalde, José Chulvi, i altres autoritats, els esperaran en l’escullera on de seguida pujaran a les seues carrosses per a passejar pels carrers de Duanes fins a l'Avinguda Jaume I, on tots els xiquets podran saludar-los.
Després de fer un mosset i canviar-se de les robes de viatge, els Reis Mags es desplaçaran a l'Asil per a prendre part en una segona cavalcada que eixirà a les 19 hores pels carrers Juan Carlos I, avinguda d'Alacant, Ronda Nord, Príncep d'Astúries fins a arribar a la placeta del Convent, on els Reis compartiran uns moments amb tots els xiquets abans d'emprendre una llarga nit de treball, repartint regals.
Tots els xiquets de Xàbia que tinguen ja preparades les seues cartes per als Reis podran lliurar-les ja aquesta mateixa setmana en les tres visites que tenen previstes els Patges Reals. El divendres a les 17 hores realitzaran la seua primera recepció en el Mercat Municipal, on s'oferirà un berenar amb xocolata i dolços per a tots els xiquets presents. El dissabte al matí tornaran a aquest espai en el Centre Històric, de 10 a 12 hores, per a seguir arreplegant les cartes dels més xicotets i ja a la vesprada, a partir de les 17 hores, els patges es desplaçaran al port, concretament a la parròquia del Loreto, on els xiquets a més de lliurar les seues cartes també podran gaudir d'una xocolatada.