Xàbia adjudica el pla d'asfaltat per al 2015 i l’apertura del carrer Vicenza

23 dic 2014 Ambdues obres començaran després del nadal

La junta de govern de l'Ajuntament de Xàbia va adjudicar ahir dues importants obres públiques que començaran després de les vacances de Nadal. Una d'elles és el pla d'asfaltat viari que permetrà renovar entre 15.000 i 20.000 metres de carrers en mal estat. L'asfaltat es realitzarà seguint les necessitats detectades pels departaments d'Obres i Serveis i abastarà zones del Cap de la Nau, Cap Martí, Arenal, Montgó-Valls, Lluca, Tarraula o l'Atzúvia. Amb el pressupost consignat es podrà asfaltar. L'obra, licitada a través de concurs públic, s'ha adjudicat a la constructora Pavasal per un import de 755.000 euros.
Una altra de les actuacions urbanes que es durà a terme a l'inici de l'any és la reurbanització del carrer Vicenza, un vial que connectarà amb el Primer Muntanyar i per a açò ha de derrocar-se l'immoble abandonat conegut com a Vila Sarita. Aquesta obra s'ha adjudicat per procediment de negociat, convidant a tres empresa locals, i finalment la realitzarà la que va proposar la millor oferta; excavacions Maye amb un pressupost de 159.500 euros.
Tots dos projectes són a càrrec al romanent de tresoreria de 2013 que, per ordre del Govern Central, només pot invertir-se en determinades actuacions definides com “financerament sostenibles”, és a dir, que no generen despesa en el futur.