El comerç del Centre Històric i Port de Xàbia omplen d'activitats les vacances de Nadal per a animar les compres

17 dic 2014 La campanya dóna protagonisme als més xicotets i premia amb xecs i regals als quals facen les seues compres en els comerços associats

Les associacions de comerciants del Centre Històric i del Port de Xàbia conjuminen esforços per a animar el nadal en la vila i presenten una programació conjunta per a aquestes vacances amb els xiquets com a màxims protagonistes. Com ha explicat el regidor de Foment Econòmic, Juan Luis Cardona, l'objectiu és crear ambient comercial en tots dos nuclis i oferir alternatives divertides per als més xicotets mentre els seus pares s'encarreguen d'escriure les cartes a Pare Noel o els Reis.
Tota la programació (CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA) es promociona de forma conjunta en un fullet que inclou també una petita carta perquè els xiquets escriguen els seus desitjos i la lliuren als emissaris reals que visitaran Xàbia en els pròxims dies. També inclou les activitats oferides pels comerços associats en els seus locals, com la visita de Pare Noel o tallers per a xiquets, i els organitzats per Festes, com la cavalcada de Reyes, per Joventut com Nadal Jove o Esports, amb el Nadal Esportiu.
Cardona ha assenyalat que com a suport del departament a aquesta campanya s'instal·larà una carpa amb ludoteca en l'Avinguda Jaume I del port i en el Centre Històric, una xarxa de fil musical.
Entre les activitats que s'arrepleguen en aquest programa es poden trobar contacontes, concerts, tallers infantils, teatre, carreres populars de caràcter benèfic. En aquest sentit, s'ha destacat la carrera a benefici de Aprosdeco aquest divendres o la ciclista del Gall dindi, programada per a diumenge.
L'oferta d'oci està complementada per les dues campanyes engegades per les associacions per a premiar als seus clients, com el sorteig de xecs per valor de 500, 200 i 100 euros que realitza Xàbia Històrica o el de regals promogut per Xàbia Port. Les paperetes per a participar en aquestes promocions es poden trobar en les tendes.