L'Arenal es vas veure de festa aquest cap de setmana amb la seua primera fira nadalenca

17 dic 2014 A més dels llocs artesans, hi haurà activitats per a xiquets i concerts

El passeig tennista David Ferrer, en l'Arenal de Xàbia, té aquest estiu una cita amb el Nadal. Des del dissabte al matí a la nit del dilluns s'instal·larà un mercat medieval ambientat en el nadal amb el qual s'espera donar una nova opció d'oci i compres a veïns i visitants. Més d'una vintena de llocs de productes de decoració, bijuteria i alimentació compartiran espai amb els propis comerços de la zona.
La presidenta dels empresaris de la platja, Judit Jenner, ha detallat que hi haurà una zona per a xiquets amb ludoteca, activitats també per als xicotets com un castell inflable o passejos en poni. I també tres concerts cada dia, a les 12, 17 i 19 hores amb música de diferents tipus com soul, jazz o irlandesa.
Així mateix es podran adquirir productes gastronòmics del nadal internacional com pannetones, va venir calent amb espècies, bunyols o castanyes.
L'organitzador de l'esdeveniment ha assenyalat que, malgrat ser unes dates en les quals hi ha molts mercats nadalencs, el de Xàbia compta amb bases com estar al costat del mar i en una zona amb comerços i locals hostalers ja atractius per si sols, per la qual cosa s'espera comptar amb una bona afluència de públic. Així doncs, aquest cap de setmana l'Arenal tindrà un ambient diferent i oferirà la possibilitat de comprar regals i de divertir-se als xiquets.
El regidor de Foment Econòmic, Juan Luis Cardona, ha explicat que la fira estarà instal·lada en la zona central de la platja (pàrquing de les Ones) i ha convidat a tots els xabieros i visitants a passar-se per aquest lloc tan turístic. L'edil ha afegit que des del seu departament s'ha reforçat la il·luminació nadalenca de la zona, amb llums en les rotondes i en el passeig David Ferrer.