Lucía Catalá Bolufer serà la regina de les Fogueres 2015 de Xàbia

15 dic 2014 La xiqueta Ainhoa Buigues és la representant de la cort infantil

Les Fogueres de Xàbia per al 2015 han viscut aquest cap de setmana el seu tret d'eixida amb l'elecció dels màxims representants de la festa. En una gala celebrada en el Palau d’Esports que va servir per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer, els representants de la Quintà del 2015 van triar a la jove Lucía Catalá Bolufer com la protagonista dels pròxims festejos sanjoaners. La regina de la Foguera estarà acompanyada per Andrea Sanz Tedesco i Ana Bisquert Ribes com a dames d’honor.
Els quintos també han decidit amb els seus vots als seus presidents, que seran Carme Català Caturla i Sauro Cholbi Llidó. Ajudant-los en la preparació de la festa comptaran amb el suport dels xavals de la comissió Juvenil, presidida per Manuela Font Mahaffey i Javier Gavila Fornés.
També en la gala de Fogueres es va realitzar el sorteig que decideix les protagonistes infantils de la festa, que va determinar que la reina infantil siga la xiqueta Ainhoa Buigues Puig mentre que Nerea Vidal Alentado i Julia Rosellò Vallés seran les seues dames.