Xàbia acull una carrera nadalenca i solidària per a ajudar a Aprosdeco

11 dic 2014

El club d'atletisme Llebeig de Xàbia, en col·laboració amb l'associació comercial Xàbia Històrica i la regidoria d'Esports ha organitzat una carrera solidària divendres que ve 19 de desembre per a ajudar a l'Associació pro discapacitats psíquics de Dénia i comarca (APROSDECO).
La cita esportiva tindrà també ambientació nadalenca, per la qual cosa s'anima a tots els participants a acudir disfressats, ja que a més dels trofeus esportius i medalles per als primers classificats hi haurà un premi a la millor disfressa individual i de grup.
La carrera començarà a les 19’30 hores des de la Placeta del Convent, on també s'establirà la meta. El recorregut, pels carrers del Centre Històric, cobrirà una distància de 3 quilòmetres i es pot participar tant corrent com caminant.
Els cent primers a arribar a meta obtindran una samarreta commemorativa dissenyada per l'artista local José Antonio Crisóstomo.

La carrera solidària comptarà amb la col·laboració de la Policia Municipal, Protecció Civil, Creu Roja i diversos sponsors. La inscripció es realitza a través de www.somesport.com i té un preu de 3 euros.

Aprosdeco compleix ara 40 anys de treball a favor que les persones amb discapacitat intel·lectual i les seues famílies puguen desenvolupar el seu projecte de vida amb qualitat, dignitat i amb plens drets. Aquesta associació comarcal sense ànim de lucre es compon de familiars, tutors i persones conscienciades amb la discapacitat.